Home » Nieuws

Nieuws

 

14 juni 2020

CC Uden is dit jaar 75 jaar geworden

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de CC Uden werd opgericht. Uiteraard kunnen we, als bestuur, dit niet zomaar voorbij laten gaan en gaan hier extra aandacht aan schenken. Dit zal enerzijds gebeuren door extra attractievluchten en anderzijds zullen we op de kampioenen huldiging, dit najaar, er uitgebreid bij stilstaan en alle leden hier aan herinneren. 75 Jaar is er veel gebeurd de mooie verhalen over de CC ontbreken nog. Wie mooie foto's of verhalen heeft kan ze mailen aan de secretaris van de CC Uden. Deze zullen we publiceren op deze site en iets mooi's voor in de toekomst mee doen.

Lees meer »
16 maart 2020

Impact Coronavirus seizoen 2020

Afdeling 3 heeft alle trainingsvluchten en alle andere activiteiten stopgezet tot 6 April 2020. Inmiddels heeft onze Landelijke Sportduivenbond NPO ook gepaste maatregelen getroffen om alles stop te zetten tot 6 April as. 

Lees meer »
28 januari 2020

Voorbereidingen nieuwe seizoen 2020

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van 2020 is al weer in volle gang op alle niveaus binnen de postduivensport. Zo ook voor onze CC. Op onze website is er weer ruimte gecreëerd voor de nieuwe uitslagen van 2020. Op deze pagina's is een button aangemaakt waardoor het zeer eenvoudig is om de uitslagen van 2018 en 2019 terug te kunnen zien. Onze secretaris heeft inmiddels alle verenigingen gevraagd om de benodigde informatie weer toe te sturen zodat we de informatie op deze website weer up to date kunnen maken. Zodra het vliegprogramma bekend is kan, na goedkeuring van de ALV van de CC, ook deze geplaatst worden op onze site. Uiteraard wordt er al weer gewerkt aan het CC Informatie boekje. Qua promotie van de duivensport wordt er steeds meer gepubliceerd door diverse liefhebbers en media. Iedereen verder een goede kweek en voorbereiding gewenst namens het bestuur van de CC Uden.

Lees meer »
2 januari 2020
6 november 2019
8 september 2019