Home » Nieuws

Nieuws

 

16 maart 2020

Impact Coronavirus seizoen 2020

Afdeling 3 heeft alle trainingsvluchten en alle andere activiteiten stopgezet tot 6 April 2020. Inmiddels heeft onze Landelijke Sportduivenbond NPO ook gepaste maatregelen getroffen om alles stop te zetten tot 6 April as. 

Lees meer »
28 januari 2020

Voorbereidingen nieuwe seizoen 2020

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van 2020 is al weer in volle gang op alle niveaus binnen de postduivensport. Zo ook voor onze CC. Op onze website is er weer ruimte gecreëerd voor de nieuwe uitslagen van 2020. Op deze pagina's is een button aangemaakt waardoor het zeer eenvoudig is om de uitslagen van 2018 en 2019 terug te kunnen zien. Onze secretaris heeft inmiddels alle verenigingen gevraagd om de benodigde informatie weer toe te sturen zodat we de informatie op deze website weer up to date kunnen maken. Zodra het vliegprogramma bekend is kan, na goedkeuring van de ALV van de CC, ook deze geplaatst worden op onze site. Uiteraard wordt er al weer gewerkt aan het CC Informatie boekje. Qua promotie van de duivensport wordt er steeds meer gepubliceerd door diverse liefhebbers en media. Iedereen verder een goede kweek en voorbereiding gewenst namens het bestuur van de CC Uden.

Lees meer »
2 januari 2020
6 november 2019
8 september 2019
7 september 2019

Hoevenaars & Zn winnen Narbonne ZLU 2019

Het is al weer enige tijd geleden maar iedereen verdient de aandacht. Op 29 Juli jl. stond Narbonne ZLU op het programma. Een loodzware vlucht voor de duiven met de lange adem. Weinig duiven zouden op dezelfde avond hun thuisbasis bereiken. Maar in de CC Uden was er toch 1 duif die dit presteerde. Het was een duif van de Combinatie Hoevenaars & Zn. die dit klaarspeelde. Zij wonnen dan ook de eerste van de Afdeling Oost Brabant en dit verdient een bloemetje van de CC Uden. Nogmaals van harte gefeliciteerd!!  Namens het bestuur van de CC Uden.

Lees meer »