Home » Nieuws

Nieuws

 

17 januari 2021

Overlijden Hans van de Berg (Uden)

Vanmiddag hebben we helaas het droevige bericht ontvangen aangaande het overlijden van Hans van de Berg uit Uden. Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en kennissen van Hans en wensen iedereen heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Lees meer »
13 januari 2021

CONCEPT Vliegprogramma en Lossingen

Gisteren (12 Januari 2021) heeft Afdeling 3 Oost Brabant haar CONCEPT vliegprogramma voor 2021 bekend gemaakt. Zoals naar alle aangesloten verenigingen van de CC Uden is aangegeven en gevraagd dit vluchtprogramma goed te bestuderen en eventuele op- of aanmerkingen te communiceren met uw verenigingssecretaris voor 22 Januari 2021. Voor eventuele voorstellen moeten we als CC of basisvereniging reageren voor 1 Februari 2021.

Lees meer »
1 januari 2021
25 december 2020
21 november 2020

Bonnenverkoop ten behoeve van het 75 Jarig bestaan CC Uden

75 Jaar geleden is de CC Uden opgericht. Ondanks de zeer vervelende periode waar heel de wereld mee te maken heeft, willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben weer een prachtig aantal toppers bereid gevonden om een bon te schenken ten behoeve van dit heugelijke feit. Hierdoor zijn we, als CC Uden, weer in staat om een prachtige bonnenverkoop te organiseren. Alle schenkers willen wij hiervoor bedanken. Normaal gesproken zouden we rond deze tijd onze kampioenen in het zonnetje zetten en op een mooie en waardige manier huldigen en het 75 jarig bestaan vieren. Helaas is dit niet zo. Maar wie weet kunnen we dit volgend jaar alsnog doen.

Lees meer »
2 september 2020