Home » Nieuws

Nieuws

 

4 april 2021
25 maart 2021

Start seizoen 2021 komt eraan

Wij hebben zojuist een overleg gehad met alle afdelingen en het NPO bestuur. Het laatste nieuws, sinds vanmiddag, is dat we vanaf 1 april (volgende week donderdag) België in mogen, als de huidige COVID-19 situatie niet verergert. In dat geval zal er verder weer overleg plaats vinden.

Lees meer »

Africhtings- en Taartvluchtenprogramma 2021

In het najaar van 2020 heeft de Taartvluchtencommissie een enquête gehouden onder de deelnemers van de Taartvluchten. Hieruit kwam naar voren dat er veel liefhebbers binnen de CC Uden behoefte heeft aan meer opleiding van de vroege jonge duiven. Als commissie hebben we hier naar gekeken en hebben besloten om voor 2021 4 africhtingsvluchten te organiseren voordat het jonge duivenseizoen gaat aanvangen. Hieronder vinden jullie het programma voor 2021. Let wel op: voor de africhtingen van de jonge duiven mogen alleen JONGE duiven worden ingekorfd en is geldig voor alle leden die binnen het werkgebied van de CC Uden woonachtig zijn. Een andere verandering is dat we de jonge duiven in gaan korven op de dag van lossing. De inkorftijd is van 7.30 uur tot 8.15 uur. Wij hopen dat de deelname goed zou zijn. Wel mogen we maximaal 500 duiven in 1x lossen.

Lees meer »
22 maart 2021
14 februari 2021

Foto's prijsuitreiking CC Uden 2020

Gisteren heeft de prijsuitreiking van 2020 voor de CC Uden plaatsgevonden. Helaas hebben we dit niet kunnen doen op een manier zoals we gewend zijn. We hebben zo lang mogelijk gewacht hiermee en hadden gehoopt dat er toch een mogelijkheid zou ontstaan om het alsnog op een waardige manier te doen. Maar dit mocht helaas niet zo zijn. Daarom heeft onze BGB Commissie bedacht om het op een andere manier te doen en dat heeft gisteren plaatsgevonden. De tot op dit moment beschikbare foto's zijn op de website geplaatst. Iedere vereniging heeft de vraag gekregen om mooie foto's in te zenden van hun kampioenen van de CC Uden. Er zijn er al een aantal binnen en waarvoor dank. Maar er kunnen er nog veel meer bij. Beste leden, help elkaar ermee om een leuke foto te maken van de Kampioenen van de CC Uden en gun ze deze prachtige prestatie.

Lees meer »
29 januari 2021