Foto's prijsuitreiking CC Uden 2020

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 12:37

Gisteren heeft de prijsuitreiking van 2020 voor de CC Uden plaatsgevonden. Helaas hebben we dit niet kunnen doen op een manier zoals we gewend zijn. We hebben zo lang mogelijk gewacht hiermee en hadden gehoopt dat er toch een mogelijkheid zou ontstaan om het alsnog op een waardige manier te doen. Maar dit mocht helaas niet zo zijn. 

Daarom heeft onze BGB Commissie bedacht om het op een andere manier te doen en dat heeft gisteren plaatsgevonden. De tot op dit moment beschikbare foto's zijn op de website geplaatst. Iedere vereniging heeft de vraag gekregen om mooie foto's in te zenden van hun kampioenen van de CC Uden. Er zijn er al een aantal binnen en waarvoor dank. Maar er kunnen er nog veel meer bij. Beste leden, help elkaar ermee om een leuke foto te maken van de Kampioenen van de CC Uden en gun ze deze prachtige prestatie.

De Bart Brouwers bokaal van 2020 is gewonnen door Jan van der Putten uit Handel. Een geweldig seizoen had deze man en hiermee dan ook in zijn totaliteit het beste hok van 2020.


Kijk snel naar de tot nu toe beschikbare foto's