Uitslagen Sens en St Vincent

Gepubliceerd op 17 juni 2019 om 20:49

De kop is eraf van het Marathon seizoen 2019. Afgelopen Vrijdag werden de duiven gelost om 14.30 uur en het zou een spannende editie worden van deze klassieker. De vlieglijn was niet geheel goed te noemen en de duiven zouden te maken krijgen met wat frontjes die regen af zouden geven. Het was dan ook niet voor niets dat de eerste duiven pas laat in de ochtend zich thuis melden en het concours zondag gesloten kon worden. De eerste overwinning gaat naar William Thijssen. Gefeliciteerd!!

De tweede vlucht die voor Zaterdag op het programma stond was Sens. Toch ook voor de meeste ruim 400km. Ook deze duiven zouden te maken krijgen met storingen in de vorm van regen. De snelheden werden toch hoog verwacht gezien de Zuid Westen tot Westen wind. Deze vlucht viel ten prooi aan Evert Diepeveen. Gefeliciteerd.

De africhting van de CC Uden vanuit Reusel voor de jonge duiven is goed verlopen gelukkig. De afdeling heeft besloten om Woensdag 19 Juni niet naar Tienen te gaan maar naar Tessenderlo. Dit vanwege het feit dat de 2 geplande africhtingen niet door zijn gegaan.

De uitslagen en tussenstanden zijn weer bijgewerkt op de site.

De Vitesse 1 is afgelopen voor de CC Uden en komend weekend beginnen we weer opnieuw met de Vitesse 2 en er staat een mooie Eendaagsefond vlucht op het programma vanuit La Souteraine.

Veel succes allemaal.