Website bijgewerkt

Gepubliceerd op 9 juni 2019 om 10:35

Afgelopen zaterdag stond de 3e Midfondvlucht op het programma. Alle seinen stonden al vroeg op groen om de duiven om 6.45 uur te lossen in Melun Andrez. De duiven kenden een goed vertrek en alles leek er op dat het een mooi en makkelijke vlucht zou worden. Alles is minder waar. De duiven hadden het lastig en dat is ook te zien aan de duur van de vlucht. Sommige liefhebbers hadden ze aan een touwtje en andere moesten genoegen nemen met een wisselvallig verloop met grote gaten.

Maar zoals altijd, kent iedere vlucht een overwinnaar. Evert Diepeveen was de naam die de hele CC vliegles gaf met veel vroege duiven. Evert speelde tevens 1 t/m 5 in de Midfondclub Rayon Oost. Grote klassen en van harte gefeliciteerd. Uiteraard een allemaal gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Aankomend weekend de 2e Eendaagsefond vlucht en een terugvlucht op de Vitesse vanuit Isness. Ook staat voor Zondag, Zaterdagavond inkorven, de eerste africhting van de CC Uden op het programma vanuit Reusel. Een ieder die hier aan deel wil nemen vanuit de CC Uden kan zich opgeven op: taartvluchtenbrabant@gmail.com. Alleen liefhebbers uit de CC Uden mogen en kunnen inkorven en alleen jonge duiven. Oude duiven zijn niet toegestaan!!