Home » Nieuws

Nieuws

 

11 maart 2019

Africhtingen CC Uden

Op de website is het africhtingsprogramma van de CC Uden geplaatst. Deze is te vinden bij de button Africhtingen bij de CC Uden pagina. Als je je wil opgeven voor deze vluchten kan je dit doen door een mail te sturen naar taartvluchtenbrabant@gmail.com. Let op: deze africhtingen zijn alleen voor de leden van de CC Uden. De dag voor de inkorving wordt gekeken of het weer het toelaat om de duiven te lossen. ALLE communicatie zal via de TAARTVLUCHTEN, dus via deze site plaatsvinden. Kijk hier dus regelmatig voor de laatste update.

Lees meer »
27 februari 2019
18 februari 2019

CC Uden vergadering 14 Maart 2019

Het vliegseizoen 2019 nadert snel. Over een paar weken worden de eerste africhtingen al weer georganiseerd. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles weer tot in de puntjes verzorgd te krijgen. Uiteraard hoort daar ook onze CC Uden vergadering weer bij. Zonder goedkeuring van de leden kunnen we het ook niet!. Deze vergadering zal gehouden worden op 14 Maart 2019 bij PV Welkom te Uden. De vergaderstukken zullen deze week verzonden worden naar de desbetreffende secretarissen.

Lees meer »
3 januari 2019
12 november 2018

Website bijgewerkt

Op 10 November jl. hebben we weer een prachtige huldiging gehad van onze kampioenen binnen de CC Uden. Het was wederom een zeer geslaagde middag waar iedereen heeft van kunnen genieten. Wat kan de duivensport dan toch mooi zijn!!. De foto's van deze middag zijn weer geplaatst op onze site. Eveneens zijn alle winnaars van: Generaal Kampioen, Winnaar Bart Brouwers Bokaal, St. Vincent beker, Grootmeester CC Uden en Verenigingsklassement op een speciale plek binnen onze site geplaatst.

Lees meer »
30 oktober 2018

Schitterende bonnenverkoop CC Uden

Tradities, zijn die er nog??????………………….jazeker!!Jaarlijks wordt er een schitterende bonnenverkoop gehouden door de CC Uden die bestaat uit hoofdzakelijk kampioenen en 1e prijswinnaars.Ook dit jaar weer is de attractiecommissie erin geslaagd om een aantal schitterende bonnen te verzamelen.

Lees meer »